Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Traduceri autorizate, legalizari, apostile - toate limbile
15 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traduceri autorizate, legalizate notarial
sau supralegalizate cu Apostila Conventiei de la Haga
Afacerile dumneavoastră au nevoie de servicii de traduceri sigure şi moderne. Misiunea noastra este aceea de o oferi servicii de traduceri la standarde inalte de calitate.

Suntem o echipă tânără şi închegată, avem experienţă de lucru, ne place enorm ceea ce facem şi dispunem de infrastructura şi logistica necesare pentru servicii de cea mai înaltă calitate.
Calitatea traducerii este asigurată de traducători selecţionaţi, pe baza unei proceduri detaliate, dintre cei mai experimentaţi pe domeniul proiectului dumneavoastră.

Aveti nevoie de traduceri de cea mai buna calitate, rapid si la un pret corect. Noi investim in oameni si tehnologie! Astfel obtinem calitatea maxima a serviciilor noastre de traduceri in termene reduse si la preturi competitive. Stim ca respectarea termenelor limita este un argument puternic in decizia dumneavoastra
.
Pentru noi fiecare client este important, indiferent de valoarea comenzii plasate, şi fiecare comandă este tratată cu aceeaşi seriozitate şi competenţă. De cele mai multe ori, o traducere efectuată corect şi rapid poate fi hotărâtoare pentru dumneavoastră în ceea ce doriţi să întreprindeţi. De aceea, vă punem la dispoziţie şi servicii de traduceri rapide.

CONTACT
Aşteptăm cu interes cererea dumneavoastră. Vă vom trata cu cel mai înalt profesionalism.
Ne puteţi trimite cererile de ofertă pe adresa de e-mail:contact@altalimba.ro
www.altalimba.ro
Telefoane:0724178329/0727095581/0766852513

Adresa:Sos;STEFAN cel MARE,nr 240,bl 59 A, sc 2,parter,sector 2(zona obor in spatele pizzriei Dominium)
Din Gura in Gura
Alte Produse